Ontspannen
op IJsselmeer en Waddenzee

Zomerweekend boeken? Onder aan de pagina staat het boekingsformulier.

Zomerweekend 28 t/m 30-8-20

Meezeilreis voor zeebonken & landrotten


#

De zeilen vieren, meegaan met de wind. De dagelijkse beslommeringen zijn achter de horizon verdwenen. Tijd om te dromen, tijd om te spelen. Ontspanning.


Zomerweekend voor zeebonken & landrotten

Dit zeilweekend is een reis voor mensen van alle leeftijden. Jong, oud, alleen of met meerdere mensen: iedereen is van harte welkom.

Zeilervaring is niet nodig. Iedereen, fit of minder bewegelijk, is uitgenodigd om actief mee te doen, veilig begeleid door de schippers.


Reisedata

Aan boord: vrijdag, 28-8-20 (20.00 uur)

Van boord: zondag, 30-8-20 (16.00 uur)

Prijs per persoon: 240,00 € (volwassenen), 200 € (kinderen)

De prijzen zijn incl. volpension en drankjes vanaf het ontbijt op zaterdag t/m de lunch op zondag.


Programma

Het weekend begint op vrijdag om 20.00 uur aan boord van de Onverwacht met het kennismaken met schip en bemanning en het gezamenlijk vastleggen van het verdere programma.

De eerste nacht blijven we in Makkum. Wie wil, kan het dorpje verkennen of gewoon aan boord ontspannen.
Zaterdag beginnen we na het ontbijt met de voorbereiding op het zeilen. Er worden teams gemaakt en taken verdeeld. Alles wordt goed uitgelegd en dan steken we van wal.
Als wij niet hebben besloten om de nacht voor anker te liggen, lopen wij in de middag een haven aan, op een eiland of aan het IJsselmeer.
De volgende ochtend zeilen we na het ontbijt terug naar Makkum, waar we in de middag aankomen. Het weekend eindigt om 16.00 uur in de haven van Makkum.

De ligplaats van de Onverwacht is in de vissershaven van Makkum vlakbij de grote, niet te missen werfhal van Feadship. Het adres van de ligplaats in Makkum is Workumerdijk.


Voorwaarden

De reis vindt plaats als zich ten minste 12 personen hebben aangemeld.
Aamelden kan met het onderstaande formulier.
Of via email aan onverwacht@onverwacht.nl met naam en adresgegevens van de aanmelder, indien van toepassing de namen van medereizigers en bij personen onder de 18 jaar, de geboortedatum. Graag ook nog een 06-nummer opgeven.

Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen en bevestigd, is de reis geboekt. 50 % van de reissom moet binnen 14 dagen na boeking worden betaald. De tweede helft volgt 4 weken voor afvaart.
Als wij de reis moeten afzeggen vanwege te weinig aanmeldingen, krijgt iedereen het reeds betaalde bedrag terug. Moeten reizigers hun boeking annuleren, ontstaan annuleringskosten (zie artikel 6 van de algemene voorwaarden).

Meld je gauw aan, en verheug je op dit actieve, gezellige en ontspannen zeilweekend.

Boekingsformulier Zeilweekend 28 t/m 30-8-20