Ontspannen
op IJsselmeer en Waddenzee

Aanvragen

Tips voor het boeken

Stappen voor het boeken van een zeilreis voor een groep


1. Een periode kiezen

Het is soms niet makkelijk om een groep voor de zelfde periode bij elkaar te krijgen. De grootste kans dat het lukt heb je als je op tijd begint. Het is aan te bevelen om ook een alternatieve periode te bepalen voor het geval dat het schip al geboekt is.


2. De beschikbaarheid controleren

In onze boekingskalender zie je de beschikbare dagen. Mocht de Onverwacht al geboekt zijn, is het aan te bevelen toch contact met ons op te nemen. Wij kunnen waarschijnlijk een goed alternatief aanbieden.


3. Is er meer informatie nodig?

De prijzen staan in de prijslijst. Voor alle vragen kun je je altijd contact met ons opnemen. Wij nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden.


4. Indien nodig een optie nemen

Soms is er tijd nodig om met de hele groep te communiceren voordat men een beslissing kan nemen. Vraag dan om een optie op de gewenste periode. Meestal is een vrijblijvende reservering voor een of twee weken mogelijk.


5. Het boekingsformulier invullen en versturen

Is de beslissing genomen, kan de boeking gedaan worden. Als de periode beschikbaar is bevestigen wij de boeking.


6. Betaling van de reis

Na boeking moet 50 % van de huursom als aanbetaling worden betaald. De tweede helft wordt 4 weken voor het begin van de reis betaald.


7. Extra service bestellen

Graag verzorgen wij de catering voor de reis. Als jullie hiervoor kiezen, kan dat tot 4 weken voor het begin va de reis bij ons besteld worden. Dekbedden kunnen tot 2 weken voor de reis besteld worden.