Ontspannen
op IJsselmeer en Waddenzee

Referenties

Gasten aan het woord


Tamara Benedetto:

Tamara Benedetto:

"En weer hadden wij een geweldige reis. Met veel plezier, humor en inzet hebben de schippers voor een fijne vakantie gezorgd. Gewoon het dagelijks leven achter laten en van de natuur genieten. Nergens kan dat beter dan op de Onverwacht. Er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Ik was zeker niet voor de laatste keer bei jullie. Bedankt en tot ziens!" september 2016, vriendengroep, Zwitserland

Julius Glöckle:

Julius Glöckle:

"Ik vond het droogvallen het leukst. Ik heb schelpen verzamelt en kon op de zeebodem spelen en rennen." april 2016, gezinnen, Duitsland

Terug van een reis op de Onverwacht? Laat hier je indrukken achter:

Captcha Code


Birgit Hansen:

Birgit Hansen:

"Voor deze schippers is de Onverwacht niet zo maar een baan. Dat zie je aan de staat van dit mooie oude schip en je voelt het in de omgang met de gasten. Voor mij is iedere dag daar een geschenk met de perfecte combinatie van vrijheid en avontuur, rust en ontspanning."

Roland Salitter:

Roland Salitter:

"Wie bang is voor koudwatervrees bij de planning en uitvoering van een schoolreis kan zich het best op de Onverwacht melden. Het maakt niet uit bij welk weer - het waren altijd erg mooie, ontspannen en onvergetelijke dagen voor de hele groep met jullie. Maria en Hans, bedankt!"


Lara Burchardt:

Lara Burchardt:

"Het maakt niet ut hoe druk het thuis is, een nacht op de Onverwacht en alles verdwijnt naar de achtergrond. De tijd op de Onverwacht verstrijkt altijd veel te snel en sinds 10 jaar kijk ik de rest van het jaar ernaar uit weer terug te komen. Altijd klaar om te wenden!"